Fontos tudnivalók

Fontos tudnivalók

Utazás előtt

 • A szobaárak Euró-ban kerültek meghatározásra, tartalmazzák a bőséges reggelit, a szauna, gőzfürdő 17.00 és 21.00 óra közötti időben történő ingyenes használatát, a parkolást, az adókat kivétel a helyi üdülési díj.
 • A szobákat illetően felmerülő speciális igényeket (elhelyezkedés, emelet, erkély, tájolás stb.) kérjük, hogy a foglalás során jelezzék, mert érkezéskor már nem áll módunkban változtatni rajta.
 • A félpanziós ellátást a foglalás során meg kell igényelni és változtatni rajta az érkezést megelőző 14 napig lehetséges. Speciális étrend igénylése esetén – étel allergia, vegetáriánus vagy vegán étkezés – is megtudjuk oldani a FP-os ellátást, melynek plusz költsége 9 € / nap / fő. (Ezt természetesen csak akkor számoljuk fel, ha a standard reggelitől, vacsorától eltérő ételt igényel a vendég.)
 • Javasoljuk stornó biztosítás megkötését, ugyanis a korábbi szezonok tapasztalatai alapján gyakran előfordult, hogy vendégeink főképp betegség vagy baleset miatt nem tudtak eljönni, azonban a határidőből kicsúszva sajnos nem tudtunk időpontot módosítani, és abban az esetben is ki kellett fizetniük a foglalási díj, az osztrák szállodai szerződés alapján járó szállásdíj részét (orvosi igazolást sem áll módunkban elfogadni).
  Stornó biztosítás: Mapfre Asistencia http://mapfre-asistencia.hu/
  http://www.mapfre-asistencia.hu/assets/uploads/files/szerzfelt/Utlemondas_biztositas_szerzodesi_feltetelek_Safe&Go.pdf 

Megérkezés

 • A szobákat a foglalás szerinti érkezés napján 16:00 óra után és 20:00 óra elött kérjük foglalják el. Ettől való eltérést (később érkezést) írásban kérjük jelezzék.
 • Menü választásos vacsoránkat 18.00 és 19.30 közötti időszakban szolgáljuk fel. Azon kedves vendégeinknek akik ezt követően érkeznek, nem biztos, hogy tudjuk a vacsorát biztosítani.
 • A szállás díjának fennmaradó részét kérjük érkezéskor rendezze a recepción. Lehetséges készpénzben – euróban – vagy bankkártyával fizetni.

Szállodai tartózkodás

 • A síbérlet és a bérelt felszerelések számát érdemes lefényképezni. Sokszor teljesen egyformák és a szám nélkül nehéz beazonosítani őket.
 • Ha az időjárás nagy szelet, vagy havazást jelez a hotelben tartózkodás időszakára, akkor érdemes minden napra külön-külön bérletet váltani.
 • A szállodai tartózkodással kapcsolatos, még ki nem fizetett tételek rendezésének időpontja a távozást megelőző nap 16.00 és 20.00 közötti időszak.

Távozás

 • A szobákat a foglalás szerinti utolsó nap legkésőbb 10:00 óráig kérjük hagyják el.
 • A távozás napján történő síelés esetén a csomagjaik őrzését tudjuk biztosítani.

Lemondási feltételek 

A szoba lefoglalását követve vendégeinknek három munkanapig fenntartjuk a szobát. Ezen időszak alatt szükséges a vendég részére elküldött előlegbekérő alapján a szállás díjának 50%-át átutalni Osztrák bankszámlánkra. A szoba foglalásának véglegesítése az átutalást követően történik meg. Szerződéses jogviszony az átutalást követve jön létre a panziót üzemeltető vállalat és a vendég között.