Házirend

Házirend

Kedves Vendégeink!

Nagyon örülünk, hogy a Bad& Ski Pension-t választották! Reméljük, szabadidejüket az Önöknek lehető legmegfelelőbb módon tudják eltölteni és jól fogják magukat érezni nálunk. Bad Kleinkirchheim és környéke az év minden időszakában rengeteg lehetőséget kínál az aktív pihenésre és kikapcsolódásra. A panzió szolgáltatásai, melyek egy részét a szobaár tartalmazza, másik része a fizetés ellenében vehető igénybe, az Önök kényelmét szolgálják, hogy kellemesebbé tegyük a nálunk, illetve a régióban eltöltött időt.
A Bad&Ski Panzió nemdohányzó szálláshely. Kérjük, hogy saját egészségére is jobban figyelve, valamint mások közérzetét sem zavarva, ne dohányozzon! Élvezze az 1050 méter tengerszint feletti magasság biztosította friss, harapnivaló tiszta levegőt.
Házirendünket úgy állítottuk össze, hogy az Önök nyugalmát biztosítsa, miközben a panzió személyzetének lehetőséget ad a szükséges munkálatok elvégzésére.

Érkezés, utazás

Megérkezés: A szobákat a foglalás szerinti első nap 15:00 óra után 20:00 óráig kérjük elfoglalni. Ettől való eltérést (később érkezést) kérjük írásban jelezzék a szerződés szerinti érkezés előtt.
Távozás: A szobákat a foglalás szerinti utolsó nap legkésőbb 10:00 óráig kérjük elhagyni. A foglalás fennmaradó részét kérjük érkezéskor rendezze a recepción (euro készpénzben vagy bankkártyával).

Étkezések

Reggeli:
Étkezőnkben reggel 8.00 és 9.30 között bőséges reggelit fogyaszthatnak. Telt ház vagy magas vendéglétszám esetén a reggelizést két csoportban 8.00 – 8.45 óra és 8.50 – 9.35 óra között 2 időszakban tudjuk zavartalanul lebonyolítani. Kérjük, hogy a számukra biztosított időben reggelizzenek, elkerülendő így a zsúfoltság, a várakozás és az ételek utántöltéséből, elkészítéséből adódó technikai többletidő miatti kényelmetlenség. A vendégek beosztása előzetes egyeztetés alapján történik.
Az étkezőben korlátlanul lehet reggelit fogyasztani, de kérjük ne vigyenek ki ételt a tálalóból. Vendégeink kérésére, térítés ellenében, úti csomagot készítünk.

Vacsora:
Vacsorát a 4 csillagos besorolású testvérszállodánk étterméből biztosítjuk, és a panzió étkezőjében tálaljuk. 
Telt ház esetén két turnusban történik a vacsora felszolgálása. Ennek részleteiről (amennyiben szükséges) érkezésekor a recepción tudnak egyeztetni.
Amennyiben megvásárolt csomagjuk nem tartalmazza a vacsorát, akkor azt a helyszínen is igényelhetik 12 €/fő/vacsora áron.

Takarítás

A napi szobaellenőrzést 10.00 – 14.00 óra között végezzük, melynek során pótoljuk az elfogyóban lévő toalett papírt, és kiürítjük a szemetest. Észrevételezés, vagy az Önök bejelentései alapján a szobában keletkezett műszaki problémákat megoldjuk. Extra szobatakarítást (porszívózás, törölgetés, a fürdőszoba felmosása) csak külön térítés ellenében (8 €) végzünk. Törülköző csere vagy extra törülköző iránti igény díja 2 €/darab.

Fűtés

A panzió fűtési rendszere a városi BioWärme szolgáltató hálózatára kapcsolódik. Az alsóbb emeleteken szabályozókkal ellátott fali radiátorok szolgáltatják a meleget. Kérjük kedves Vendégeinket, ne állítsák el a standard értékekről a hőfokszabályozót, forduljanak kérésükkel a recepcióhoz. A felsőbb emeleteken padlófűtéses rendszer működik. Amennyiben szobai hőérzete nem optimális, szintén jelezze a személyzetnek.
A terasz ajtókat valamint az ablakokat, kérjük, a fűtési szezonban csak a szellőztetés idejére nyissák ki.
Az üvegezett nyílászárók többsége régi osztrák rendszerű, bukik, nyílik és egy karral le és felemelhető, így nyitható. Rosszul megválasztott kilincsállásnál a nyílászárót nem tudja rendesen becsukni és a zsanérból kifordulhat, ami balesetveszélyt jelent. Előre kérje a személyzet segítségét, amennyiben az ajtók, ablakok kezelése problémát okozna.

Károkozás

A nem rendeltetés szerinti használatból eredő hibák, károk és ezek javítására fordított összegeket, a kárt okozójával megfizettetjük. (Például: zuhanykabin ajtajának törése.)

Kulcshasználat

A házból való távozáskor minden esetben kérjük, hogy a szobakulcsot leadni szíveskedjenek. A panzió recepciója max.20 óráig áll rendelkezésükre, a főbejárat ajtaja a teljes szezonban nyitott.

Együttműködésük a kellemes, családias hangulat záloga. Megértésüket előre is köszönjük és kívánunk pozitív élményekkel teli itt tartózkodást!

A mielőbbi viszontlátás reményében üdvözli Önöket a Panzió tulajdonosa és a dolgozók!